Trimmaus

Meiltä saat kaikki turkinhoitopalvelut mitä koirasi tarvitsee. Pienet siisitimiset, pesut, föönaukset, trimmaukset koneella tai saksilla, nypinnät, kynsien leikkaamiset, korvien nypinnät ym.  

Meillä koirat trimmataan tarvittaessa erillisissä tiloissa jos samaan aikaan on useampi koira. Turkinkuivaimet ovat tehokkaita mutta hiljaisia (hiilettömiä, ei tule viheltävää ääntä). Trimmauspöytien ja pesualtaan korkeudet ovat säädetävissä, mikä on turvallista koirille joilla on esim. nivelrikko. Pesualtaan edessä on aina kumipohjainen matto varmistamassa ettei koira liukastu kun tulee pesualtaasta pois.

Omistaja saa olla mukana trimmauksessa. Joskus trimmaus sujuu kuitenkin paremmin ilman omistajan läsnäoloa!

Kaikki trimmaukset ovat ensisijaisesti kotitrimmauksia.

Myös nyppittävät rodut ja pohjavillapesut.

Näyttelytrimmeistä kannattaa kysyä aina erikseen henkilökunnaltamme !

Trimmaus tapahtuu aina koiran ehdoilla ja sen luonnetta mukaillen, positiivisia toimintapoja käyttäen.
Pelokkaat ja trimmaukseen totuttomattomat koirat ovat tervetulleita ensin tutustumiskäynnille n. 20 min. 25 euroa. 
Pennun kanssa kannatta aina ensin tulla tutustumiskäynnille ! 

Tiloissamme toimii useampi trimmaaja, alta löydät juuri sinun koirallesi sopivan ammattilaisen.

Jos koiran turkista löytyy takkuja, tai koira ei ole tottunut tehoföönillä kuivaukseen, on turkki työläämpi saada kuivaksi. Silloin tarvitaan lisäaikaa, (tämä vaikuttaa myös hintaan), jotta tulos olisi mahdollisimman siisti. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli aikataulut antavat myöten, joudumme siirtämään seuraavia koiria eteenpäin ja oma työpäivä pitenee. Varaathan enemmin reilusti aikaa trimmaukseen, kuin liian vähän. Näin varmistat kiireettömän trimmaushetken.

Mikäli olet varaamassa ensimmäisen ajan koirallesi tai et ole varma kauanko aikaa kannattaisi varata, olethan puhelimitse yhteydessä. Vastaamme mielelämme kysymyksiin jotta voimme tehdä trimmauksesta mahdollisimaan mukavan hetken koirallesi. Ota rohkeasti yhteyttä ! Laita tekstiviesti jos emme vastaa puhelimeen, kiitos !

Huomioithan tullessasi, että edellinen asiakas voi olla juuri hakemassa koiraansa, joten annathan tarvittaessa reilusti tilaa edelliselle poistua.

Tuothan vain terveen ja rokotetun koiran trimmaamoon.

Kun varaat ajan, kirjoita lisätietoihin minkä rotuinen koirasi on.

Maksu käteinen tai pankkikortti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

AJANVARAUS:     

050 4333 910 tai trimmaus.varaus@gmail.com  

(Tiedustelut tai jos et tiedä minkä pituisen ajan haluat varata koirallesi, jos kyseessä on ensimmäinen käynti tai esim. arka tai trimmaukseen tottumaton koira)

Avaamme lisää aikoja kysynnän mukaan. Voit kysyä yksittäisiä aikoja.  Tarvittaessa myös viikonloppuisin.


Trimmaajat:

Olen Gisela Gleisner, Wonder grooming omistaja.

Olen kasvattanut ja trimmannut koiria yli kymmenen vuoden ajan (suoritan trimmaajan ammattitutkinnon näyttötyön keväällä 2024).

Trimmaan australianlabradoodeleita, villakoiria, vesikoiria, bichon friseitä, monirotuisia ym.

Trimmaaminen täyytyy tapahtua koiran ehdolla, välttäen turhaa stressiä. Meillä koirat trimmataan erillisissä tiloissa jos samaan aikaan on useampi koira. Turkinkuivaimet ovat tehokkaita mutta hiljaisia (hiilettömiä, ei tule kovaa viheltävää ääntä). 

Omistaja saa olla mukana trimmauksessa. Joskus trimmaus sujuu kuitenkin paremmin ilman omistajan läsnäoloa!

Betjäning även på svenska. Välkommen !

Service also in english. Welcome !
Olen Merja Kivelä, trimmaaja ja olen harrastanut koiria koko elämäni ajan. Olen suorittanut trimmaajan ja pieneläinhoitajan ammattitutkinnon. 

Trimmaan kaikenrortuisia koiria. Erityisesti nypittävät rodut. Myös pohjavillapesut.

Toimin työssäni eettisesti, rauhallisesti ja koiraa arvostaen, jotta trimmaus olisi mukava toimenpide kaikille osapuolille. 

Tervetuloa mukavaan trimmaukseen!


Olen Charlotta Karlsson, koirakonsultti.
Trimmaan cottoneita ja havannankoiria, myös  näyttelytrimmaukset ! Aloitan trimmausopinnot syksyllä 2024 ja toimin harjoittelijana Wonder groomissa.

Opiskelin koiraonsultiksi Porvoon Acanissa 2011-2012 . Työharjoitteluni tein 4 viikkoa helmikuussa 2012 Englanissa RSPCA West Hatchissa huostaan otettujen koirien ja muiden eläinten kanssa.

Tarjoan oman yritykseni kautta koirien ulkoilutusapua ja lemmikkien hoitoa heidän kotonaan. Joko säännöllistä tai tilapäistä hoitoa ja ulkoilutusta, monen vuoden kokemuksella.

Betjäning även på svenska.

Koiran ulkoilutukset ja päivähoito:

Yhteystiedot: ck.dogservice@gmail.com

 

Kuvagalleria